Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje.

Daca acum cativa ani cei cu tatuaje erau priviti destul de ciudat, astazi tatuajele au devenit cool, si chiar o moda, mai ales printre tineri.

Arta tatuajelor s-a dezvoltat si ea, si exista locuri din ce in ce mai neasteptate unde putem vedea desene de tot felul, mari sau mici, ciudate sau sexy: tatuaje pe umar, tatuaje pe picior, unele persoane isi fac tatuaje de cuplu, altele le aleg ca inlocuitor de verighete, si foarte multe persoane aleg tatuaje mici si discrete.

Nu il ultimul rand, exista si culturi conexe, un exemplu fiind arta mehndi, tatuajele temporare cu henna.

Pentru neinitiati, e bine de stiut ca a-ti face un tatuaj nu este chiar foarte simplu si fara durere, un tatuaj fiind de altfel o rana care are nevoie de timp pentru vindecare.

Tatuajul poate fi o experienta destul de dureroasa mai ales daca pielea ta este sensibila si daca pragul de durere pe care o poti suporta este destul de scazut.

Cele mai dureroase locuri pentru tatuaje sunt, in general, zonele osoase, cele fara grasime sau muschi.

Iata mai jos cateva din cele mai dureroase zone ale corpului atunci cand iti faci un tatuaj.

1. Sira spinarii – Alcatuita din 26 de oase, sira spinarii este locul cel mai putin indicat pentru un tatuaj, fiind in topul celor mai dureroase locuri fiindca desenul practic e facut pe pielea de pe os.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

2. Soldul este un alt loc extreme de durerors pentru tatuaje. Cu cat te apropii mai mult de os, cu atat va fi mai dureros.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

3. Glezna – Pe cat de bine arata un tatuaj pe glezna, pe atat de mult poate starni o durere insuportabila.

1.

2.

4. Cotul – Alcatuit doar din piele si os, cotul este cu siguranta o zona pe care ar trebui sa o eviti daca nu suporti durerea.

5. Genunchiul – Cu nimic diferit de cot, si genunchiul este o zona dureroasa daca vrei sa-ti faci un tatuaj. Daca esti totusi chitit pe un tatuaj pe picior, poti sa alegi coapsele, un loc cu un pic mai multa grasime si muschi.

6. Clavicula – Cu cat te apropii mai mult de cele doua oase din jurul gatului, cu atat vei simti o durere mai intensa.  Si acest este un loc pe care ar fi bine sa-l stii ca sensibil pentru tatuaje.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

7. Incheietura mainii – Desi au devenit din ce in ce mai populare, tatuajele pe incheietura sunt dureroase din cauza faptului ca zona respectiva nu are foarte multa grasime sau muschi.

1.

2.

3.

4.

5.

8. Coastele – In aceasa zona pielea este foarte sensibila, iar sansele ca acul sa nimereasca un os si sa iti cauzeze dureri sunt destul de mari.

1.

2.

3.

4.

5.

9. Laba piciorului – Daca vrei sa iti faci un tatuaj pe laba piciorului trebuie neaparat sa eviti partea de sus si degetele. Poti incerca pe partile laterale, spre calcaie.

1.

2.

3.

10. Sternul – Daca vrei sa nu simti niste vibratii dureroase in stomac, te sfatuim sa eviti si acest os.

Evident, totul depinde de desenul ales precum si de artistul care o sa iti faca tatuajul. Recomandarea noastra este sa vorbesti inainte cu acesta si sa iti faci binele temele inainte de a alege un salon de tatuaj. De asemenea, nu ar fi rau sa afli si implicatiile, sa stii cat de mult poti suporta durerea precum si daca ai anumite contra indicatii medicale

Leave a Reply