Rămâneți fidele stilului vostru: 30 de idei de manichiuri care vă vor sublinia personalitatea!

Dacă ești în căutare de modele noi de unghii cu gel, la modă în această vară, iată ce-ti propun: tonuri de fructe de pădure, nuanțele de galben și portocaliu al crizantemelor, mai exact o manichiură a cărei paletă cromatică se inspira chiar din natură.

În vara aceasta asistăm la modele de unghii extravagante gri, un must have în ceea ce privește manichiura la modă și până la dramaticul negru, încă în trend în acest an.

Noile modele de unghii cu gel sau lac semipermanent nu se abat prea mult de la feminitate, chiar dacă nuanțele pastelate de liliac, trandafir și flori sălbatice specifice unei manichiuri de vară, se întâlnesc mai rar pe unghiile noastre.

Cele mai frumoase modele de unghii sunt cele în care regăsim nuanțe florale închise precum: dalia, geraniu, salcâm purpuriu și culorile bogate de fructe de pădure.

Iată că noile modele de unghii cu gel din această vară sunt inspirate din natură, iar frunzele prin paleta cromatică atât de variată în această perioadă a anului creează o manichiură în care pensula pentru pictură pas cu pas folosește mai mult tonuri dulci.

Am vrut ca luna iulie să nu ne prindă nepregătite, așa că am pornit în căutare de modele de unghii cu gel pentru vară.

Am găsit o mulțime de surse de inspirație pentru toate gusturile, și le-am adunat pe toate într-o galerie foto. Înainte să te delectezi cu imaginile alese de noi, te invităm să parcurgi un scurt ghid de tendințe în materie de nailart pentru vara aceasta.

Este sezonul veseliei, al trăirilor intense și al zâmbetelor, iar asta trebuie să se reflecte și în manichiura noastră. De aceea, am ales 30 de modele de unghii cu gel de vară din care să te inspiri pentru următoarea ta vizită la salon.

Culori tari sau pastelate, modele opulente sau discrete, texturi diafane, le discutăm pe toate în rândurile de mai jos.

Recomandarea este să purtăm cu drag culorile verii pe unghii!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply