Sunteți pregătite pentru următoarea vizită la salon? V-am pregătit 30 de modele de manichiură superbe!

Cu toate ne dorim ca la următoarea vizită la salon să fim pregătite cu modele de manichiură la modă în 2018.

De aceea, pe lângă modelele geometrice sau french clasic, te punem la curent cu alte două trenduri care vor face furori anul acesta. De unde știm?

Ne-am inspirat din manichiurile modelelelor care au pășit pe catwalk-urile marilor designeri în cadrul prezentărilor pentru primăvară-vară 2018.

Iată ce am „descoperit”!

1.Nude-ul este noul negru.

La celălalt capăt al spectrului, avem vești bune și pentru persoanele conservatoare, care apreciază simplitatea!

Pe podiumurile de la Londra, manechinele au purtat unghii în nuanțe nude, curate, cu modele cât mai simple sau chiar inexistente.

Ele pot fi, desigur, scoase din anonimat cu ajutorul unor irizații sidefate sau al unor aplicații subtile, în forme geometrice.

Atenție la alegerea culorii! Aceasta trebuie să fie cât mai apropiată de nuanța naturală a pielii, și să se potrivească cu subtonul acesteia.

De exemplu, dacă pielea ta are un subton cald, alege o nuanță de ojă nude tot cu subton cald. Astfel, vei reuși să îți realizezi o manichiură nude perfectă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

2. Manichiura “ombre”.

Manichiura ombre e una dintre cele mai de efect. Pare complicată la prima vedere, dar nu e deloc. Cu puțin exercițiu, oricine poate obține efectul ombre.

Ai nevoie de două sau trei nuanțe de ojă și un burețel iar pe YouTube găsești o grămadă de tutoriale care îți explică pas cu pas cum se realizează.

Stilul Ombre a prins foarte bine atât la păr cât şi la unghii.

Ombre înseamnă vopsirea părului sau a unghiilor în degradeuri, de la o nuanţă închisă la una foarte deschisă, cu treceri insesizabile.

11.

12

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

3. Manichiura franțuzească.

Manichiura french a fost, este şi va fi mereu la modă. Indiferent de ocazie, vestimentaţie sau vârstă, cu acest tip de manichiură nu vei da greş niciodată.

Manichiura franțuzească se califică în categoria universală, deoarece se potrivește absolut tuturor femeilor, indiferent de vârstă și statutul social. Acestea sunt motivele datorită cărora manichiura franțuzească nu iese de mult timp din modă.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply