Te punem la curent cu tendințele actuale: 35 de modele de manichiură de care te vei îndrăgosti!

Modelele de unghii în 2018 pentru vară sunt dominate de un trend minimalist: mai puțin înseamnă mai mult.

Simplitatea este ingredientul cheie pentru un nail art reușit și o manichiură care va atrage atenția.

Știm, este greu de crezut, însă garantez că te vei îndrăgosti când vei vedea modelele pe care le-am pregătit pentru tine.

Modele de unghii 2018 pentru vară.

Vara aceasta se poartă eternele modele florale. Culorile vesele sunt perfecte pentru aceste modele, însă ele pot fi pictate cu încredere și pe unghia goală, îngrijită doar cu un lac transparent.

Un alt trend major în ceea ce privește modelele de unghii în 2018 pentru vară sunt formele geometrice și liniile dure.

Ne referim la triunghiuri așezate pe mijlocul unghiei, dungi trasate parcă la întâmplare și suprapuneri cool de forme diverse.

Aceste modele sunt extrem de variabile pentru că poți combina culorile tale preferate sau poți picta pe unghia goală, la fel ca și în cazul modelului floral.

În ambele situații, vei obține o manichiură clean și foarte glam!

Ne-au atras, desigur, și modelele cu aplicații strălucitoare și holografice.

Ele au început să fie extrem de purtate încă de anul trecut și își păstrează locul de onoare în tendințele de anul acesta.

Și cum ar putea să fie altfel? Irizațiile care reflectă lumina soarelui de vară parcă ne schimbă complet dispoziția.

Desigur, n-am uitat de nuanțele de nude, care sunt modelele de unghii cele mai căutate pentru vara anului 2018. În fond, nude-ul este unul dintre cele mai importante trenduri ale sezonului, conform marilor designeri.

Cel mai mult ne-au atras modelele florale de vară pentru unghii scurte. Deși ne-am putea gândi că un model floral se potrivește mai bine pe o unghie alungită, iată că imaginile din galeria foto de mai jos ne dovedesc contrariul.

Florile de mică dimensiune așezate dezordonat pe o unghie scurtă cu fundal nude dau iluzia de alungire. Dacă nu ești adepta desenelor florale, află că un nude simplu accesorizat cu o mică aplicație la baza unghiei este suficient pentru a da senzația de alungire.

Moda este foarte maleabilă din acest punct de vedere, așa că nu îți suprima creativitatea: poți așeza orice pe nude!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply