Cu aceste manichiuri cu siguranță veți reuși să vă impresionați toate prietenele! 30 de idei superbe.

Uitați de genți, de pantofi sau de bijuterii. Pentru fetele pasionate de manichiuri impecabile, oja este cel mai bun accesoriu în această vară.

Care sunt culorile și combinațiile care au fost cel mai admirate, veți descoperi în galeria de mai jos.

Nu trebuie să asociezi unghiile cu gel doar cu modelele complicate și manichiurile încărcate. Dacă ești adepta manichiurilor mai discrete, îți propunem câteva idei superbe de unghii cu gel simple, perfecte pentru gusturile mai „cuminți”!

1.

2.

3.

4.

5.

Pe lângă culorile uni, poți încerca o mulțime de modele simple de unghii cu gel: modele French, accente pe degetul inelar, glitter pe un singur deget, culori irizate, folii, pigmenți sau ștampile.

Dacă mizezi pe nuanțe nude, poți încerca să te joci cu mai multe modele: efectul va fi mai discret datorită culorii de bază.

Dacă nu îți place să mizezi pe modele complicate, profită de unghiile cu gel pentru a încerca și alte forme de unghii, pe care până acum unghiille tale naturale nu ți le-ar fi permis.

Unghiile stiletto pot fi foarte spectaculoase, la fel și cele ovale sau foarte pătrate.

Jonglează și cu lungimea pentru a da un plus de efect unor unghii simple.

6.

7.

8.

9.

10.

Pentru că ești dornică să încerci cele mai spectaculoase, ai opțiuni limitate. Pe Instagram circulă o mulțime de modele simple de unghii cu gel, de la cele în culori bloc, dar cu nuanțe foarte interesante, până la cele cu aplicații sau desene.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Manichiura cu modele florale este perfectă pentru acest sezon, dar și pentru toamna ce urmează și se potrivește cu un outfit feminin, romantic. Cu siguranță unghiile voastre vor atrage toate privirile.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply