Femeile au decis! Aceste sunt cele mai frumoase 40 de modele de manichiură!

“Mâinile sunt oglinda unei femei” sau, cel puţin, aşa spune un proverb mai vechi. Fiecare femeie îşi doreşte să fie frumoasă, mereu îngrijită şi la zi cu toate tendinţele în materie de modă, coafură şi make-up.

Modelele de unghii sunt un aspect important pentru fiecare femeie în parte.

Manichiura cu gel este perfectă pentru toate femeile active care nu au timp ca o dată la două zile să meargă la salon pentru a-și înfrumuseța unghiile. Pe lângă faptul că sunt durabile, unghiile cu gel îți permit să ai pentru o perioadă lungă de timp adevărate opere de artă pe unghii.

Poți afla multe despre o persoană doar privindu-i manichiura. Unghiile pot fi un indiciu important pentru a descoperi personalitatea cuiva sau, mai bine spus, starea sa de spirit.

Probabil ai observat că atunci când ai o stare de spirit bună, alegi nuanțe deschise și modele vesele de desene pentru unghii, iar când vrei să fii misterioasă și sexy, optezi pentru nuanțe închise și prețioase.

Dacă ești în căutarea unor noi modele de unghii îți propunem o galerie de fotografii cu 40 dintre cele mai frumoase modele de manichiură!

1.

2.

Sclipiciul nu trebuie să lipsească, indiferent dacă ai unghiile lungi sau scurte. Poți pune puțin (sau mai mult) sclipici la baza unghiei, la vârful acesteia sau pe toată unghia.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Și pentru că știm că multe dintre voi preferați o manichiură mai simplă și elegantă, iată câteva sugestii ideale pentru această perioadă.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Poți realiza o manchiură interesantă și modernă trasând pur și simplu câteva linii drepte, subțiri, pe unghiile tale. Poți folosi banda adezivă pentru a crea un șablon, astfel încât liniile să fie perfect drepte.

Un stil geometric minimalist poate fi foarte simplu de realizat. Desenează câte un pătrat colorat în centrul fiecărei unghii, iar rezultatul va fi o manichiură modernă și originală.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

Trasează pe unghiile tale linii groase, perfecte drepte, dar în mod aleatoriu pe fiecare unghie. Rezultatul este o manichiură cu aspect futurist.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Andreea.

Leave a Reply