Iată 15 motive pentru care Leii sunt cei mai buni dintre toate semnele zodiacului!

Oamenii născuți sub semnul zodiacal al Leului sunt sociabili, creativi și capabili să-și trăiască viața conform propriilor reguli.

Ei știu cum să construiască planuri de amploare care le permit să își atingă obiectivele. În plus Leii sunt destul de ambițioși, fapt care le scoate în evidență și alte trăsături de caracter. Ei iubesc foarte mult luxul și confortul.

În general sunt inteligenți, nu se tem de dificultăți, dar uneori devin încăpățânați, mândri și aroganți.

Dar… citiți mai departe!

1. Planetele nu întâmplător se rotesc în jurul Soarelui.

Leii au pur și simplu nevoie de căldură și lumină. Cei care sunt atât de fericiți să aibă un Leu în preajmă, se vor molipsi de la el de bucurie și veselie. Leii ar prefera ca vara să dureze tot anul!

2. Leul leagă prietenie pentru toată viața…

Ne putem baza pe el. Leii sunt foarte loiali. Dacă vă veți supăra pe aroganța lor, vă va lăsa să plecați, dar odată ce veți decide să vă întoarceți la ei, vă vor primi cu brațele deschise, indiferent de cât de mult a durat supărarea. Leii nu uită, dar știu să ierte.

3. … sau pot deveni dușmani pe viață.

După cum am menționat deja, Leii se disting printr-o memorie foarte bună. Nu vă lăsați înșelați de farmecul lor: dacă un prieten sau o persoană apropiată îl va trăda și apoi nu-și va cere iertare, nu-i va fi ușor să-i recâștige încrederea.

4. Leii știu să ofere daruri.

Leii sunt foarte generoși și prietenoși de aceea știu cum să aleagă darul perfect. Și nu așteaptă defel să le mulțumiți, poate doar să mergeți împreună la plajă să vă relaxați la soare.

5. Le place și să primească daruri.

Nu va accepta orice. Trebuie să fie un dar bine gândit. Desigur, va fi mulțumit de orice semn de atenție, dar totuși Leii preferă cadouri scumpe și luxoase.

6. Va veți distra permanent în compania lor.

Dacă duceți lipsă de spontaneitate, distracție și voie bună, aveți urgent nevoie de un Leu! Ei știu cum să se distreze pe cinste! O petrecere fără Leu nu este petrecere.

7. Dar nu vă faceți planuri în privința lor.

Leii ar trebui, desigur, invitați la toate petrecerile, dar nu vă bazați pe punctualitatea lor. Este imposibil să preziceți când va apărea. Această caracteristică a sa îi dă un anumit mister, dar va fi cu mult mai distractiv când va apărea în cele din urmă!

8. Dar Leii se simt bine și acasă.

Leilor însă le place să stea și acasă, să privească filme, să mângâie pisica și să poarte halate confortabile. Și le mai place să fie răsfățați.

9. Leii sunt staruri din scutece.

Mick Jagger, Yves Saint Laurent, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Andy Warhol, Kubrick, Hitchcock, Whitney Houston, Neil Armstrong, Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Coco Chanel, Slash, Amelia Earhart, Usain Bolt, J. K. Rowling, Napoleon… E de ajuns?

10. Leii sunt foarte grijulii față de cei dragi.

Un rege adevărat trebuie să fie mereu sigur de faptul că toți membrii familiei sale trăiesc în prosperitate și siguranță. Dacă îi veți ofensa pe cineva din familie, veți simți pe propria piele furia Leului.

11. Leii se descurcă cu toate problemele.

Leul poate face ordine și să arunce lucrurile inutile. Acest lucru se aplică nu numai acasă, ci și în oricare altă situație de viață. Deci dacă aveți probleme, sunați-l pe Leu și el vă va ajuta!

12. Alături de el veți arăta mereu bine.

E suficient să stați alături de Leu și strălucirea sa se va reflecta și asupra Dumneavoastră. Nobilul Leu vă va ajuta întotdeauna să găsiți ținuta potrivită pentru dans, întâlniri sau interviuri. Puteți avea încredere în el, deoarece este stilist de la natură!

13. Leul este un amant ideal.

Generos, pasionat și fierbinte, Leul este extraordinar în dragoste și sex. Este sigur pe sine, fermecător și grijuliu. Chiar dacă uneori narcisismul lui poate părea excesiv, nu-l veți putea oricum uita niciodată.

14. Puteți avea încredere în el.

Mereu. Dacă Leul are încredere în Dumneavoastră, se așteaptă la același lucru. Să nu îndrăzniți să-l trădași, are o memorie foarte bună!

15. Defectele sale îi pot aduce succes.

Încrederea în sine și înțelepciunea se pot transforma cu ușurință în vanitate, mândrie și aroganță. Acest lucru le permite deseori să se afirme în politică. Dar în adâncul sufletului Leii rămân mereu foarte buni.

Cunoașteți vreun reprezentat al acestui semn zodiacal? Sau poate chiar Dumneavoastră aveți norocul să fiți născut/ă în zodia Leului?

Leave a Reply