Tendințe în tatuaje în 2018!

Fiecare an nou dictează noi tendințe atunci când vine vorba de modă, machiaj, îngrijire, încălțăminte, coafuri și adesea, tatuaje.

Tatuajele sunt alegeri individuale și nimeni nu poate dicta nimănui ce să își picteze pe corp. Oamenii se tatuează în funcție de sentimentele lor, de propriile emoții și dorințe. Cel mai important lucru este să te simți bine în pielea ta.

1.

2.

3.

4.

5.

Oamenii fac tatuaje din diferite motive. Unii sunt tatuați pentru că le plac aceste imagini de diferite modele pe piele, unele ascund unele defecte fizice, iar altele doresc să imortalizeze un eveniment, nume, dată.

6.

7.

8.

9.

10.

Oamenii care au în plan să se tatueze doresc adesea ca tatuajul lor să fie unic. Nu este un caz rar în care o persoană își spune povestea vieții unui maestru de tatuaje, astfel încât să poată crea tatuajul original, mai întâi pe hârtie și apoi pe piele.

11.

12.

13.

14.

15.

Iubitorii de tatuaje isi doresc in special tatuaje originale. Printre aceste tatuaje sunt tatuajele budiste, tatuaje cu umbrire mare, tatuaje 3D, tatuaje mici, dar eficiente, busole , cele legate de unele evenimente, bătăi de inimă …

16.

17.

18.

19.

20.

Pentru a fi un maestru de tatuaje, trebuie să fii extrem de creativ și de multe ori de neînțeles. Din păcate, și astăzi, în secolul 21, unii oameni sunt foarte sceptici față de cei care au imagini pe corpul lor.

21.

22.

23.

24.

25.

Tatuajele care sunt foarte interesante atât pentru sexul masculin, cât și pentru sexul feminin, sunt tatuaje 3D. Aceste tatuaje arată în mod clar cât de departe această “artă” a fost perfecționată.

26.

27.

28.

29.

30.

Tatuajele 3D creează o iluzie optică și dau impresia unei dimensiuni tridimensionale. Gândiți-vă cu atenție înainte de vă tatua, ceea ce vă veți tatua și pe ce parte a corpului, astfel încât să nu vă pară rău mai târziu. Selectați cu grijă maeștrii de tatuaj.

31.

32.

33.

34.

35.

Dacă vă tatuați pentru prima dată, trebuie să vizitați salonul cu câteva zile mai devreme. Întrebați tot ce vă interesează, este dreptul dvs. Faceți tot ce vă spune tattoo master-ul în ceea ce privește pregătirea pentru tatuaje și îngrijirea locului tatuat după tot procesul. Asigurați-vă că acordați atenție igienei în salon. Dacă suspectezi igiena în salon pentru orice motiv, nu fă un tatuaj acolo. Sănătatea ta este cea mai importantă.

În cazul în care maestrul tatuaj nu are suficientă grijă de igienă, acesta poate pune în pericol sănătatea dumneavoastră și vă poate infecta cu infecții grave cum ar fi hepatita B și C, infecția cu HIV, tuberculoza … Sănătatea nu are niciun preț!

36.

37.

38.

39.

40.

Leave a Reply