Coafuri minunate pentru ocazii speciale.

Împletituri din buclele lejere, cocuri uşor răvăşite sau coafuri extrem de elegante, toate își pot avea locul pe lista ta de dorinţe în materie de coafuri pentru ocazii speciale.

Simplitatea este întotdeauna cea mai bună alegere chiar și când vine vorba de aranjarea părului; de aceea vă sfătuim să optați pentru un look cât mai natural, de la ținută până la accesorii.

1. Bucle și panglici.

1.

Pentru acestă coafură e nevoie doar să-ți ondulezi părul și să-l aduni cu o panglică din perle sau pietre, dupa preferință.

2.

Ceea ce este cu adevărat special la coafurile pentru femeile cu păr lung, este că se pot crea modele variate, în funcție de lungimea propriu-zisă, culoare și textură. Priviți și alte modele de coafuri bucle:

3.

4.

5.6.

7.

2. Accesorii din flori

8.

Ce poate fi mai frumos decât alegerea unei coafuri pe care să o accesorizeze cu flori. Florile dau o notă de delicatețe și prospețime și pot fi asortate la orice ținută elegantă.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Diademele cu  strasuri sunt de domeniul trecutului, sunt multe alte modele, noi apărute care vă vor face să fiți cea mai frumoasă în acea zi specială. Iată un alt model pentru care puteți opta pentru a fi în centrul atenției.

15.

3.Împletituri în coadă voluminoasă

O coadă împletită voluminos se potrivește perfect pentru orice eveniment. Acestă coafură, cu părere de rău, și-o pot permite numai femeile care au un păr lung precum al lui Rapunzel, sau care vor munci o noapte să-și adauge în podoaba capilară 420 de mii de șuvițe de păr, precum Elsa din ”Frozen”.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

4. Împletitură impecabilă adunată în coc

Cocul împletit este o coafuraă de efect, foarte chic, care va atrage privirile și îți va da un aer de romantism.

23.

5. Împletituri înnodate

Împletiturile înnodate se potrivesc unui par des și lung. Dacă vrei să optezi pentru o astfel de coafură, poți folosi extensii de tip clips-on, recomandate pentru un volum instant fără a-ți afecta în vreun fel părul. Acestă înpletitură are aspect de funie înnodată, dar pentru a-i da un aspect inedit o poți îmbogăți împletind părul într-un spic format din două fire între noduri și din părtile laterale.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri!

Bianca

Leave a Reply