Spune-mi ce ojă porți pe unghii ca să-ți spun cine ești! Ce dezvăluie despre personalitatea ta culoarea lacului de unghii.

Se spune că nimic nu este întâmplător, iar alegerile pe care le faci dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea ta. Așadar, descoperă cine ești în funcție de culoarea lacului de unghii pe care alegi să-l porți.

Ojă roșie

Dacă alegi să porți ojă roșie pe unghii, ei bine trebuie să știi că pui preț pe puterea de seducție și pe farmec. Astfel, ești o persoană extrovertită, adori să fii în centrul atenției și debordezi de sex-appeal. De asemenea, ești curajoasă și asumată în ceea ce privește alegerile pe care le faci și adori să fii feminină. De cealaltă parte, însă, unii specialiști atrag atenția că persoanele care aleg să poarte unghii roșii pot fi timide și aleg astfel să ascundă acest lucru.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Oja roz

Tonurile de roz sunt pe placul tău atunci când vine vorba de manichiură? Ei bine, acest lucru înseamnă că ești energică, adori să experimentezi și să atragi atenția celor din jur. De asemenea, se spune despre persoanele care aleg tonurile de roz că au spirit ludic și nu sunt pregătite să se desprindă de atmosfera din copilărie.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Ojă gri sau neagră

Ar putea fi asociate curentului gotic, însă oja neagră, dar și cea gri dezvăluie multe trăsături despre personalitatea unei persoane. Mai exact, persoanele care aleg să-și ”îmbrace” unghiile în aceste nonculor sunt noncoformiste, nu au curaj să experimenteze și să iasă în evidență.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Oja verde

În ciuda faptului că este dificil de asortat, oja verde înseamnă curaj și energie debordantă. Mai mult de atât, persoanele care aleg să poarte această nuanță pot fi pasionate de natură și, de asemenea, pot fi curajoase în ceea ce privește alegerile vestimentare.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Oja nude 

Tonuri de crem, beige sau roz pudrat pot reprezenta o fire liniștită, visătoare sau chiar romantică. De asemenea, se pare că persoanele care aleg aceste nuanțe sunt preocupate de frumos și preferă ținutele feminine, versatile și elegante.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Bianca

Leave a Reply