Unghiiile roșii rămân emblema feminității: 40 de modele noi și interesante.

Alegerea culorilor când vine vorba de vestimentație, dar și de manichiură și pedichiură nu este întâmplătoare.

Unghiile roşii reprezintă stilul clasic de manichiură. De zeci de ani se menţine drept o emblemă a feminităţii. Dacă îţi place la nebunie oja roşie, dar vrei să îi oferi un plus de originalitate, există o multitudine de modele şi stiluri pe care să le încerci.

Sclipiciul şi oja metalică sunt ideale pentru a-i oferi manichiurii tale în nuanţe de roşu un plus de strălucire.

Aplică glitter intens numai în zona vârfurilor, aşa cum ai face în cazul unei manichiuri french sau la baza unghiei, în cazul manichiurii “moon”. De asemenea, poţi acoperi complet o unghie cu glitter, de preferat cea a degetului inelar. 

Un alt model foarte interesant pe care îl poţi pune în practică cu oja roşie este stilul ombre, care presupune trecerea treptată pe unghie între nuanţe diferite de roşu.

Dacă strălucirea nu este pe placul tău, poţi încerca oja mată, care arată perfect în nuanţe de roşu.

Ai mai multe variante de a obţine o astfel de manichiură modernă şi interesantă.

Fie foloseşti o ojă roşie mată, fie investeşti într-un top coat pentru matifiere care te ajută să transformi orice ojă într-una cu aspect mat. 

Ți-am pregătit o galerie foto cu modele de manichiură rosie, care sperăm să fie o sursă de inspirație pentru viitorul model de manichiură pe care ți-l vei alege.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21

22.

23.

24.

25.

Dacă mergi la plajă, folosește culori tari atât la mâini ,cât și la picioare. De asemenea, culorile tari îți vor scoate în evidență bronzul.

Ne place ideea de a alege două culori îndrăznețe din aceeași paletă de culoare. Poți alege o nuanță de roșu aprins.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Leave a Reply