Coafuri de seară pentru petreceri elegante.

Pentru ca ţinuta ta să fie perfectă la ocaziile speciale din viaţa ta, alături de hainele potrivite trebuie să adopţi şi coafuri de seară şi un machiaj de seară deosebit. Pentru a arăta superb la următorul eveniment important, ţi-am pregătit câteva look-uri de petrecere care vor garanta o apariţie impecabilă.

Modelele de coafuri pe care ţi le-am pregătit întrunesc toate calităţile unei coafuri impecabile, demne de o rochie de seară şi o apariţie stilată la orice eveniment. Ca şi opţiuni, există stiluri încântătoare pe care le poţi purta indiferent de lungimea sau textura părului şi indiferent de stilul ţinutei pe care o vei purta.

Totul de la rochie la accesorii şi în cele din urmă, la coafură şi machiaj trebuie să facă parte din acelaşi tablou, să spună o poveste şi în unele cazuri să se potrivească acelui dress code trecut pe invitaţie. Vrei să arăţi fermecător?

Noi îţi punem la dispoziţie inspiraţia, selectând cele mai frumoase coafuri de ocazie pentru petreceri, într-o galerie foto variată, adecvată pentru orice lungime de păr şi gust.

Părul scurt arată nemaipomenit coafat în stil retro, cu coroana tapată sau ondulată în bucle lejere, în stilul purtat de divele anilor ’50.

Părul de lungime medie nu poate trece neobservat dacă optăm pentru o coafură cu bucle, împletituri moderne sau un coc chignon, iar părul lung este cel mai bine complimentat de extra volum şi puţînă textură la vârfuri.

Coafuri retro elegante

Coafurile retro sunt maniera perfectă de a te încadra într-o petrecere tematică de epocă, unde eleganţa este litera de lege. Poţi purta cu nonşalanţă bucle bine definite şi cărare laterală sau îţi poţi aduce tot părul într-o parte şi fixa cu ajutorul unui accesoriu de păr bijuterie.

Bucle elegante

Buclele glamorous conferă volum şi sunt perfecte pentru un păr lung şi o atitudine soft, feminină şi elegantă. Merg de minune cu orice outfit şi în ciuda aspectului super texturizat şi perfecţionat, sunt destul de simplu de realizat cu puţină răbdare şi un ondulator cu rolă mare.

Coafuri elegante cu părul prins

Coafurile cu părul prins sunt foarte versatile şi te ajută să pui în valoare trăsăturile feţei sau modelul rochiei. Îţi poţi tapa şi prinde doar coroana părului, lăsând restul podoabei capilare să cadă lejer pe umerii sau poţi alege coafuri elegante complexe, realizate prin împletituri şi onduleuri, care necesită puţin ajutor de la un stilist.

Cocurile sunt în tendinţe şi anul acesta şi există numeroase maniere de a obţine o coafură elegantă potrivită pentru orice stil.

Coafuri elegante cu împletituri complexe

Coafurile împletite nu sunt aşa greu de făcut cum ar părea la prima vedere, însă cele mai multe dintre noi apelează la îndemânarea şi imaginaţia unui stilist pentru a le realiza. Avantajul coafurilor împletite este că pot fi adaptate la aproape orice fel de eveniment sau ocazie şi pot fi uşor asortate cu aproape orice tip de vestimentaţie.

Coafuri cu păr întins – eleganţa de rigueur

Coafurile realizate după ce îţi întinzi părul în prealabil capătă o eleganţă aparte. Poţi obţine un look şic potrivit pentru o petrecere formală, fixând părul într-o coada la baza gâtului sau într-un coc chignon elegant. Aplicând un spray pentru netezirea firelor rebele şi un spray pentru strălucire, vei obţine un look glam, potrivit pentru orice eveniment stilat.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri !

Bianca

Leave a Reply