Cum să îți deschizi nuanța părului acasă.

Dacă vrei să îţi deschizi părul la culoare, iar timpul nu îţi permite vizite regulate la salon, poţi realiza acest lucru şi acasă. Astăzi, tratăm subiectul din perspectiva obţinerii unui blond, nuanţa ideală pentru vara aceasta, iar specialiştii îţi oferă câteva trucuri pentru obţinere şi … menţinere.

Pigment de … perlă!

Tratamentul cu pigment perlat este ideal pentru părul cu nuanţe de blond; împiedică apariţia tonurilor nedorite de galben şi redă părului prospeţimea de „abia vopsit”. Mai mult, este bogat în aminoacizi din grâu natural, care acţionează din interiorul fibrei părului şi care hidratează firul de la rădăcină, restabilind nivelul optim de hidratare. Podoaba capilară îşi recapătă strălucirea, definirea şi flexibilitatea, având un aspect sănătos şi natural fără efectul de galben. Mod de utilizare: aplică pe părul proaspăt şamponat şi zvântat cu prosopul, masează, lasă să acţioneze 1-3 minute, după care clăteşte.

Nuanţe aurii pentru o zi!

Vrei să ai părul de un auriu sau argintiu pur?

Încearcă spray-ul colorant. Va adăuga un plus de strălucire, fiind ideal pentru zilele fierbinţi de vară. Mod de utilizare: agită bine şi pulverizează în poziţie verticală pe şuviţele uscate de la o distanţă de 20 cm. Se îndepărtează după prima spălare.

Cum îmi acopăr rădăcinile…

Dacă eşti deja vopsită blond, dar vrei să îţi păstrezi culoarea proaspătă, încearcă spray-ul cu pigment de culoare – care este ideal pentru folosirea între vopsiri, acoperind perfect rădăcinile crescute. Totodată, el poate fi utilizat direct pe părul natural, nevopsit, îmbunătăţind nuanţa şi oferind strălucire. Mod de utilizare: agită bine produsul înainte de folosire, ţine-l în poziţie verticală, la o distanţă de aproximativ 15 cm, apoi aplică direct pe firele de păr. Lasă-l să se usuce câteva secunde.

Ce zici de o mască cu efect nuanţator?

Credeai că măştile sunt numai pentru menţinerea părului sănătos? Nu! Există şi măşti care au capacitatea de a schimba nuanţa firelor de păr datorită ingredientelor pe care le conţin. Ele se numesc măşti cu efect nuanţator; intensifică şi conferă profunzime podoabei capilare naturale, celei vopsite sau cu şuviţe. Mod de utilizare: după şamponare, cu mănuşi de unică folosinţă, aplică produsul pe firele de păr uscate cu prosopul, cu ajutorul unei perii sau pieptene. Lasă-l să acţioneze aproximativ 10 minute. Durata de aplicare depinde de intensitatea culorii pe care o vrei. La final, clăteşte. Nuanţa începe să dispară după 4 spălări.

Suviţe blonde fără efort!

Atunci când vrei să-ţi schimbi look-ul, dar fără să apelezi la măşti, spray-uri sau alte substanţe, extensiile de păr sunt cea mai bună soluţie. Se ataşează cu agrafe şi pot fi coafate atât sub formă de bucle, cât şi îndreptate. Le poţi spăla cu apă şi şampon, apoi le ştergi cu un prosop şi le laşi la uscat. Pentru ca extensiile să nu se deterioreze, este bine să nu dori cu ele, ci să le îndepărtezi în fiecare seară. Simplu, nu-i aşa?

Leave a Reply