Manichiură fermecătoare cu motive florale: 17 modele elegante.

Suntem în perioada în care natura este plină de viață. Iar dacă din oarecare motive sunteți fără dispoziție, faceți o manichiură cu motive florale, asta e o “pastilă” sigură pentru creșterea dispoziției!

Manichiura cu flori a revenit din nou în trend. Iată o selecție de modele făcute de specialiști care cu siguranță vă vor servi ca sursă de inspirație.

Manichiură actuală în 2018

1. Deși florile sunt un imprimeu extrem de elegant, aplicarea lor pe toate unghiile este contraindicată. Motivele florale trebuie să decoreze câteva unghii, iar celelalte vor servi ca fundal.

2. Narcisul este simbolul frumuseții, primăverii, tinereții. Această manichiură arată ca o operă de pictură.

3. Astăzi sunt populare nuanțele complexe, care creează impresia că “pictorul” a amestecat cel puțin alte două culori pentru a le obține. Priviți cât de armonios se combină acest verde cu strălucirile florii în galben și roșu!

4. Optați mereu pentru o detaliere cât mai mare. Nu ezitați să decorați florile de pe manichiură cu frunzulițe, fundal neobișnuit și culori profunde.

5. Modelele pentru ținute de seară necesită o stridență mai mare. Strasurile sunt foarte actuale, iar trandafirii vor fi cireașa de pe tort a manichiurii dvs.

6. Trandafirul roșu simbolizează dragostea și pasiunea, nu ezitați să le transmiteți celor din jur mesajul că aceste sentimente nu vă sunt străine.

7. O îmbinare grațioasă a trei tehnici de manichiură: verde-mat, granit și motive florale.

8. Floarea trebuie să fie “vie”, de aceea imaginile 3D sunt foarte populare.

9. Dacă puneți accent pe culoarea monotonă a manichiurii, atunci floarea trebuie să fie micuță și gingașă.

10. Manichiură franțuzească decorată cu bujori frumoși și eleganți.

11. Unghiile lungi sunt o “pânză” excelentă pentru “pictarea” florilor.

12. Această floare extravagantă îmbogățește întreaga manichiură chiar dacă este imprimată pe o singură unghie.

13. Pentru a obține o manichiură armonioasă, nu e neapărat ca floarea să aibă aceleași nuanțe ca și celelalte unghii.

14. În acest model floarea arată ca o adevărată piatră scumpă.

15. Nuanțele mat creează mereu un efect de catifea, care vizual se transpune și pe imaginea florii, care astfel pare să aibă petale gingașe și nevinovate.

16. Lalelele sunt capabile să ne ducă cu gândul în toiul primăverii, când întreaga natură se trezește la viață.

Faceți experimente cu manichiură cu flori, aceasta e o ocazie superbă de a scoate în evidență frumusețea și gingășia mâinilor.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Unghiuțe!

Bianca

Leave a Reply