Tatuaje pentru cupluri pe care nu le vei regreta la bătrânețe.

O metodă inedită a cuplurilor de a-și exprima dragostea este cea a tatuajelor pereche. Acest trend a invadat rețelele de socializare, tot mai mulți îndrăgostiți alegând să se tatuaje în semn de iubire.

De obicei sunt alese tatuaje de mici dimensiuni, care nu ies prea mult în evidență, dar care au o semnificație deosebită pentru cei doi parteneri.

Cel mai des întâlnite sunt tatuajele pe deget, sub forma unor inele, care înlocuiesc verighetele reale. De asemenea, mai sunt populare tatuajele pe inelar, pe verticală, sub forma unor cuvinte, promisiuni, date aniversare, nume sau inițiale.

Simbolurile pereche precum soarele și luna, arcul și săgeata, lacătul și cheia, Yin și Yang și alte semne sau motive care se completează reprezintă ideea de unitate, fiind alegeri potrivite pentru cupluri.

De asemenea, imaginile secționate, care se completează atunci când îndrăgostiții își alătură tatuajele sunt alte variante pentru care optează cuplurile.

Descoperă 15 de tatuaje pentru cupluri din care să te inspiri:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Tatuaje!

Bianca

Leave a Reply