Tunsori la modă pentru femei, în vara anul 2018.

Tunsorile la modă pentru femei, în vara 2018, se caracterizează prin simplitate și stilul creativ. Părul bine îngrijit poate da un plus de valoare oricărei apariții.

Iată care sunt:

1.Bob lung

2.Tunsoare pixie

3.Bob lung cu breton

1.Unele tendințe declanșate de vedete au viață scurtă. Dar tunsoarea bob lung, cu vârfuri tăiate perfect drept, este un trend care rezistă deja de câțiva ani.

Starurile de la Hollywood o poartă în continuare, iar motivul este unul simplu: această tunsoare arată extrem de bine pe orice tip de păr! 

Elementul definitoriu al unei astfel de tunsori este dat de vârfurile tăiate drept, spre deosebire de stilul alungit și subțiat care ne este foarte cunoscut. Iar rezultatul este un păr cu mai mult volum și efectul vizual de șuvițe dese și groase. Nu este de mirare că atât de multe staruri au optat pentru acest look.

Cele mai noi tendinţe în materie de coafură ridică la rang de vedetă tunsoarea bob, un stil pe cât de simplu, pe atât de chic şi de atemporal. Lungimea medie a părului, tuns fie drept, fie uşor asimetric, a devenit în ultima perioadă şi preferata celebrităţilor autohtone, care şi-au actualizat imaginea cu un hairstyle pe măsură.

Pentru cele care preferă totuşi părul mai lung, un bob lung – denumit şi ”lob” – este varianta pe care trebuie să mizeze pentru o schimbare de look de efect.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

2.Tunsoarea pixie.

Specificul tunsorii pixie din 2018 nu se deosebește prea mult de cel din 2017. Femeile care deja poartă această tunsoare vor trebui să schimbe doar câteva nuanțe pentru a fi din nou modernă.

În primul rând vor fi actuale modelele de pixie în care părul arată cel mai natural. Naturalețea se referă atât la aranjare, cât și la culoarea părului.

Frumusețea părului poate fi puțin subliniată cu niște nuanțe de o altă culoare.

Părul scurt este mereu la modă! Femeile aleg o astfel de tunsoare nu doar pentru ușurința cu care-l pot îngriji, ci și pentru multitudinea de coafuri disponibile.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

3.Tunsoarea bob lung cu breton.

Să alegi o tunsoare cu breton este întotdeauna o mișcare îndrăzneață, dar efectul sexy pe care ți-l conferă îi va justifica din plin nevoia de a fi tuns în mod regulat și coafat cu ajutorul plăcii de păr sau a unei perii rotunde.

Desi bretonul asimetric nu se mai afla in grațiile lui 2018, tunsorile bob lung se vor împăca de minune cu unul dintre tipurile trendy de breton!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri !

Leave a Reply