19 idei de dormitoare moderne simple și elegante.

Problema spatiului locuibil in apartamente e din ce in ce mai frecventa in mediul urban. In unele apartamente, spatiul e prea mic pentru ca proprietarii sa indrazneasca sa viseze la un dormitor modern, neavand alta solutie decat sa plaseze si dulapuri si sifoniere pline cu haine in spatiul in care, cel putin teoretic, ar trebui sa se afle cele mai putine lucruri

Pentru astazi v-am pregatit un set de 20 de idei de dormitoare moderne, simple si elegante.

Dupa cum veti vedea, unele dintre ele sunt mici si sunt decorate inteligent, fara sa dea senzatia de hiper-aglomerare, in timp ce majoritatea sunt dormitoare mari, fara prea multe electronice si dulapuri in jur, tocmai pentru a mentine ideea de simplitate.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

As vrea sa observati un lucru si anume, prezenta masiva a non-culorii alb in majoritatea dormitoarelor. Indiferent de solutiile moderne propuse de unii designeri de interior, albul ramane cel mai potrivit pentru dormitor pentru ca este relaxant, usor de intretinut, plus ca nu se va demoda niciodata.

Pentru a adauga un pic de culoare in dormitor se poate apela la imbracarea unui perete, preferabil cel din spatele patului, cu o centura de lemn natural sau in eventualitatea in care dormitorul este tematic, se poate apela la decorarea unui perete cu postere micute, de colectie preferabil.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Leave a Reply