Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale: “Să o citeşti când vei creşte mare”.

Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale, Eva, cu ocazia zilei de naștere.

Micuța a împlinit vârsta de 3 ani pe data de 23 iulie.

Chiar dacă acum Eva este mult prea mică pentru a înțelege profunzimea cuvintelor, cu siguranță va aprecia ceea ce i-a scris mama ei mai târziu, peste ani:

„De mult timp îmi doresc să îţi scriu o scrisoare, una pe care să o citeşti când vei creşte mare, dar parcă niciodată nu am reuşit să pun cuvintele pe hârtie/tastatură aşa cum mi-aş fi dorit.

Poate pentru că te-am dorit atât de mult şi simt că, orice aş spune, nu e de ajuns pentru a exprima cu adevărat ceea ce simt pentru tine, draga mea Eva Ioana Maria.

Până să vă am pe tine şi pe David, credeam că le am pe toate: un soţ, aşa cum am visat, o carieră, o pasiune, un loc pe care să-l numesc acasă.

Dar acum îmi dau seamă că eram incompletă şi că nimic nu poate egala dragostea unei mame pentru copiii ei. Sună prea poetic, prea clişeistic?

Poate, dar cum altfel să descriu sentimentul acela minunat pe care îl simt de fiecare data când te văd?! (…) Eşti plină de viaţă, iubitoare, atât de fericită, dar şi puternică şi hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimeşti în fiecare zi.

Trece repede timpul şi parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibăreşti în braţele mele şi să alergi după David.

Draga mea Eva Ioana Maria, să nu te grăbeşti să creşti şi să rămâi mereu cu sclipiri de lumina inocentă în ochi (…)

Nu sunt perfectă, ştiu, o să am momente când o să greşesc sau nu o să pot să fiu lângă tine atât de mult pe cât îmi doresc. Dar încerc, pentru tine şi pentru David, să fiu cea mai bună versiune a mea, să va dau tot ce am eu mai bun pe lume.

Iartă-mă pentru nopţile când ajung prea târziu, pentru clipele în care oboseală nu mă lasă să facem castele şi să ne deghizam în prinţese. Încerc să compensez cu multă afecţiune şi îmbrăţişări calde.” – a fost, conform andraonline.ro, scrisoarea Andrei pentru Eva.

Leave a Reply