Cele mai elegante tunsori pentru femeile trecute de 40 de ani.

În acest articol veți citi despre ce fel de tunsori pentru păr lung, mediu și scurt recomandă stiliștii pentru acest sezon.

Deja de câțiva ani este la modă naturalețea. Sunt foarte populare lungimile de păr medii și lungi. Părul drept trece ușor în umbră. Acum se poartă buclele lejere și o ușoară dezordine. De aceea, sunt actuale tunsorile Cascade, bob alungit sau filarea agresivă.

Femeile a căror textură a părului este ondulată pot să opteze pentru tunsori stratificate. De asemenea, noile tendințe în materie de coafuri includ bretonul. Există multe foarte variații ale acestuia!

Se poartă atât bretonul asimetric, cât și cel drept. Acesta poate fi și de diferite lungimi.

Noile tendințe  pentru tunsoarea carre

Rămâne în topuri carre alungit. Acesta are multe modele dintre care puteți să-l alegeți pe cel mai potrivit. O altă tunsoare modernă este bob alungit care este feminin și elegant. Puteți să-l aranjați într-un mod diferit în fiecare dimineață. De asemenea, puteți opta pentru tunsorile ușor dezordonate care vor crea o imagine intensă și dinamică.

În ultimul timp a existat tendința ca foarte multe femei să renunțe la părul lung în favoarea tunsorilor scurte. Motivul este că aceste tunsori sunt uni-gen, sunt senzuale și neobișnuite, iar originalitatea lor nu vă va lăsa neobservată.

Spre exemplu, tunsoarea ultrascurtă – pixie. Este preferată de femeile de toate vârstele, inclusiv de cele trecute de 40 de ani. Este opțiunea ideală pentru părul subțire și lipsit de volum. De asemenea, capătă popularitate tunsoarea de tip căciuliță care poate fi dreaptă sau asimetrică.

Femeilor active și neobișnuite stiliștii le propun spre atenție o tunsoare complicată numită Sessun. Ea creează o imagine feminină și scoate în evidență fața. Își menține forma foarte bine. Este mereu stilată și naturală.

Garcon este mai mult o tunsoare de tip office. Zona cefei, a tâmplelor și bretonul se filează. Garcon se potrivește pentru persoanele cu fața rotundă sau celor cu fața în formă de triunghi care au părul dens.

Noile tendințe 2018 pentru tunsoarea bob

Modelele de tunsori bob 2018 se deosebesc prin varietate și îndrăzneală. Bob poate fi completată cu o stratificare dinamică, diferențe bruște de lungime, zona cefei rasă. Avantajul tuturor modelelor din acest sezon este simplitatea aranjării. Unele dintre acestea nu necesită nici un produs de fixare.

Bob-carre scurt este un amestec stilat dintre două cele mai extravagante și feminine tunsori. Această tunsoare cunoaște foarte multe moduri de aranjare, respectiv puteți să o alegeți în funcție de ținută și de specificul exteriorului.

Aceasta este comodă prin faptul că nu există reguli stricte. Variațiile sunt nelimitate. Experimentați. Tunsoarea subliniază frumusețea părului fie drept, fie ondulat. În acest sezon punctul de pornire pentru alegerea tunsorii este tipul părului.

Culori moderne pentru femeile de peste 40 de ani în 2018

Puteți experimenta și sublinia individualitatea dvs. prin vopsirea părului. Schimbarea culorii naturale a părului trebuie să fie bine gândită și să corespundă noilor tendințe ale sezonului, precum și particularităților părului dvs.

Nu poate fi trecut cu vederea faptul că vopsirea modernă a părului în 2018 va include în principal modurile de aplicare treptată a vopselei care au drept rezultat un joc de culori și nuanțe. În funcție de gama de culori folosită, puteți crea o culoare mai apropiată de cea naturală și puteți accentua cele mai extraordinare tunsori.

În cazul șuvițelor colorate, specialiștii recomandă evidențierea clară a șuvițelor mai luminoase și repartizarea uniformă pe suprafața capului. Ombre și sombre sunt tendințele de bază în 2018. Aceste tehnici de vopsire seamănă atât după denumiri, cât și după modalitatea de realizare. În cazul sombre trecerea de la o culoare la alta este mai lentă.

Mai mult gradarea culorii are loc atât pe verticală, cât și pe orizontală. Această tehnică se potrivește de minune pentru femeile care nu au timp să meargă la frizerie la fiecare trei săptămâni. Ombre, de asemenea, prezintă o trecere lentă de la părul întunecat la cel mai deschis. De obicei, ombre înseamnă trecerea de la o culoare naturală mai închisă la alta mai deschisă. Trecerea spre o zonă mai deschisă începe de la mijlocul lungimii părului.

Idei de tunsori 2018 pentru femeile trecute de 2018

Majoritatea femeilor preferă părul de lungime medie. Tunsorile scurte nu se potrivesc tuturor, iar părul lung necesită mai multă îngrijire. În 2018 se dă întâietate tunsorilor stratificate pe păr mediu, liniilor drepte și tâmplelor rase, diferențelor bruște de lungime și aranjărilor în stil boho-chic, buclelor mari aranjate fără produse cosmetice, astfel părul arată foarte natural.

Bob. Se caracterizează prin textură bine evidențiată și neglijența aranjării.

Tendințele acestui an se axează pe șuvițele alungite în față și formele asimetrice. Rămâne la fel de actual bob cu breton drept și aranjare ordonată. Se poartă și tunsorile în stilul anilor 60. Principiul aranjării îngrijite și stilate rămâne în vigoare.

Cascade cu șuvițe alungite și breton pe o parte care ajunge până la barbă. Multe femei preferă tunsorile scurte, deoarece sunt ușor de îngrijit și sunt practice. Cele mai populare în 2018 rămân pixie și bob scurt. Trăsăturile caracteristice pentru pixie sunt bretonul mai puțin dens, filat și șuvițe clar structurate.

Femeilor moderne li se oferă dreptul să aleagă aranjarea tunsorii – de la bucle lejere pe spate până la o ușoară dezordine. Pixie este preferat pentru simplitatea aranjării. Clasicul bob nu este atât de actual. Tendințele moderne se axează pe părțile asimetrice lateral și la spate. La fel tunsoarea poate fi ușor aranjată într-un irochez ușor cu zona cefei și a tâmplelor tunse scurt.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Coafuri !

Bianca

Leave a Reply