Horoscop weekend 28 – 29 iulie 2018. Zile memorabile pentru unii nativi.

Horoscop de weekend 28 – 29 iulie 2018. Urmează un weekend memorabil.

Sunt două zile de excepție și asta pentru că zodiile sunt influențate de eclipsa totală de lună.

Iată horoscopul de weekend pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Sâmbătă: Astrele țin cu tine astăzi. Eclipsa de lună favorizează discuțiile lungi și stabilirea de noi relații și prietenii.

Duminică: Astăzi urmează un moment de bucurie alături de persoană iubită. Pe seară este posibil să ieșiți la o cină romantică și o să discutați detalii despre vacanță.

Taur

Sâmbătă: Prietenii stau pe capul tău astăzi. Nu vei scăpa ușor de ei așa că trebuie să le accepți toate nebuniile.

Duminică: Te apuci de renovat. Mergi la cumpărături și vei avea de luat o decizie destul de grea în ceea ce privește mobilierul din casă.

Gemeni

Sâmbătă: O ieșire la un picnic este cea mai bună alegere pentru această zi. Alături de prieteni vei petrece o sâmbătă excepțională.

Duminică: Familia vă face o vizită. După o lungă perioadă de așteptare, părinții vor să facă cunoștință cu persoana alături de care trăiți.

Rac

Sâmbătă: Întâlnire gradul zero. Un proiect pus la punct de o bună perioadă de timp vă va ocupa ceva timp. Gândiți bine și nu vă aruncați să luați decizii.

Duminică: Pe seară apare o nouă ispită. Nu da cu piciorul și profită de momentele fierbinți pe care le puteți petrece împreună.

Leu

Sâmbătă: Este momentul să te bucuri de ceva mai multă relaxare. Ieși la un film bun, mergi la Operă sau alege o piesă de teatru care te va face să uiți de probleme.

Duminică: Gânduri despre o posibilă promovare la locul de muncă te macină. Gândește-te la cea mai bună variantă de abordare. Folosește toate atuurile din buzunar și e posibil să reușești.

Fecioară

Sâmbătă: Acordă mai multă ateție celor din jur. Ieși cu familia în parc sau faceți o scurtă călătorie la munte.

Duminică: Acordă mai multă atenție felului în care abordezi problemele. O atitudine relaxată și cu multă încredere o să reușești.

Balanță

Sâmbătă: Prietenii te refuză. Nu știi în ce direcție să o apuci însă vei lua decizia de a merge în vizită la un prieten pentru a petrece câteva momente plăcute.

Duminică: Te pregătești de vacanță. Organizează-te în așa fel încât să nu uiți nimic acasă și toate lucrurile să fie puse la punct. Doar așa vei avea parte de o vacanță reușită.

Scorpion

Sâmbătă: Astăzi vei face mari eforturi ca să consolidezi relația cu persoana iubită. Gândește-te la cea mai buna variantă de a determina pe cel/cea de lângă tine să aibă mai multă încredere.

Duminică: O vizită neașteptată te va lua prin surprindere. Te pomenești la ușa casei tale cu o persoană de care nu mai știai nimic de o bună perioadă de timp.

Săgetător

Sâmbătă: Nu știi cum să abordezi o problemă recent apărută în viața ta. Sună un prieten si caută să ceri un sfat care te va ajuta să rezolvi problema.

Duminică: Persoana iubită îți face un cadou neașteptat. Vei afla că în curând plecați într-o vacanță unde vei avea o surpriză de proporții.

Capricorn

Sâmbătă: Te strângi cu prietenii și organizați o petrecere unde la o curte. Spre seară este posibil ca familia să vă facă o vizită.

Duminică: Duminică mergi la un centru spa unde te vei relaxa. Uită de probleme și de griji, relaxeaza-te.

Vărsător

Sâmbătă: Urmează o zi de sâmbătă plină. Vei petrece foarte mult timp alături de prieteni și faceți planuri pentru seară.

Duminică: Petrecerile continuă și astăzi. După-amiază te retragi alături de prieteni la un restaurant, povestiți și puneți țara la cale.

Pești

Sâmbătă: Un weekend relaxant. Petreceți foarte mult timp în casă, alături de persoana iubită sau de prieteni.

Duminică: O rudă se întoarce în țară și trebuie să pregătiți o masă festivă. Mergeți la cumpărături alături de familie

Horoscop 28 iulie 2018 – o zodie are nevoie de pauză!

Horoscop 28 iulie 2018. Se anunță o zi de sâmbătă în care o zodie ia taurul de coarne și face un pas important. Altă zodie trebuie să se rupă de stresul cotidian.

Horoscop 28 iulie 2018 Berbec

Deschide bine ochii când îţi propui noi ţeluri de atins, ca nu cumva să investeşti energie într-o iluzie. Poate eşti atras pe o pistă falsă, poate cineva te atrage într-o cursă, pentru că ceva nu e în regulă acolo. Există multe minciuni la mijloc, există oameni care au interese ascunse, sau chiar tu te amăgeşti singur că mergi pe drumul ce bun.

Dacă a devenit obsesie, eşti dispus să mergi mai departe până în pânzele albe, când ar exista zeci de alternative, poate mult mai bune, care ar avea mai mari sorţi de izbândă, dar dacă tu te încăpăţânezi să vâsleşti mai departe atras de acea himeră, e numai problema ta. Trebuie să vezi adevărul.

Horoscop 28 iulie 2018 Taur

Dragostea conţine ceva aparte, un punct de reper ce îţi poate schimba viaţa. Parcă ai fi în faţa unei mari decizii în care e implicată şi persoana iubită. Poate azi faci cunoştinţă cu cel care îţi va da sufletul peste cap pentru câţiva ani de acum înainte. Poate te decizi, finalmente, că e vremea să te căsătoreşti şi să intri în rândul lumii.

Poate treci prin evenimente cu adevărat capitale legate de viaţa de familie sau viaţa de cuplu, evenimente care pot rămâne scrise cu litere de aur de acum încolo în istoria ta personală. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal.

Horoscop 28 iulie 2018 Gemeni

Iei taurul de coarne si spui foarte ferm: gata! Desi suna transant si te intrebi si tu daca ai facut bine, vei vedea ca cei din jur te sustin si aplauda curajul de care ai dat dovada, ceea ce iti inspira mai multa incredere ca ai facut ceea ce trebuia. Era nevoie de un astfel de moment in care sa pui punct odata pentru totdeauna unei situatii care nu-si mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, incet-incet, la normal.

Ca e o mutare dintr-un loc in care nu te simteai bine, ca e o despartire de o persoana care te facea sa suferi, dup acest gest orizonturile incep deja sa se limpezeasca pentru tine, semn ca ai facut ce era mai bine pentru tine!

Horoscop 28 iulie 2018 Rac

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o sumă consistentă pentru a duce la îndeplinire un anumit scop, dar când calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fă un efort să amâni marile investiţii, ba chiar şi plăţile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan .

Mai adună, mai pune un ban deoparte, acumulează sumele de care ai nevoie în timp îndelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strâns cu atâtea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezistă atracţiei de a cumpăra cine ştie ce lucru de care, hai recunoaşte, chiar nu ai musai nevoie acum !

Horoscop 28 iulie 2018 Leu

Ai uneori nevoie să te rupi de stresul cotidian şi să te retragi în lumea ta interioară, cea în care eşti liber să visezi frumos, să inventezi ceea ce nu ai în viaţa obişnuită. Nu e doar visare aici, nu e doar un spaţiu al fanteziei în care poţi zburda cum vrei, ci e atelierul tău de creaţie.

Acolo se nasc visele tale cele mai frumoase, planurile tale de viitor, scopurile tale cele mai înalte, ca atare oferă-ţi, din când în când, acest răgaz în care să stai de vorbă cu tine însuţi. Aşa descoperi ce anume îţi doreşti, pe ce te poţi baza pentru a ajunge la visele tale, creând strategii dintre cele mai eficiente. Chiar dacă acum eşti doar la etapa visului, eşti convins că va veni ziua când ceea ce creezi va prinde contur şi în realitate.

Horoscop 28 iulie 2018 Fecioară

Tu eşti o săgeată care, dacă e lansată din arcul potrivit şi cu viteza adecvată, ajunge la rezultate demne de toată lauda. Ca atare alege-ţi ţinta pentru ceea ce ştii tu să faci cel mai bine şi dă-i drumul! Cel mai greu este, deci, să găseşti scopul cel mai înalt spre care să te lansezi, dar o persoană complexă ca tine poate face orice, dacă îşi propune.

Descoperă-ţi visele cele mai înalte, dorinţele care, pentru mulţi, par imposibile, vizualizează-le ca şi cum ai fi deja acolo, bucurându-te de gustul lor. Fii pregătit pentru noua aventură şi dă-i startul cât mai repede, pentru că eşti mult mai motivat la început. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Horoscop 28 iulie 2018 Balanță

Nu-ţi place să fii controlat sau dominat de alţii care au impresia că ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie să te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de mişcare. Nu-i accepta pe cei cărora le place să vorbească de sus, să ridice tonul, să o facă pe şefii, pentru că nimic nu le oferă acest drept în faţa celor din jur.

Fă-i să înţeleagă că sunteţi egali, că nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de luptă pentru putere. Eşti la fel ca şi ei, discuţi de pe acelaşi nivel, ca atare, ca să-i dezarmezi repede, trebuie să apelezi la politeţe, diplomaţie şi amabilitate pentru a le potoli dorinţa de supremaţie.

Horoscop 28 iulie 2018 Scorpion

Este o zi banală, în fond, care nu aduce nimic ieşit din comun, dar care ţie îţi convine de minune prin calmul şi rutina ei. Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne că tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a ieşi din stresul ultimei perioade.

Cât timp nu apare nimic care să-ţi dea peste cap tihna aparentă, e o zi bună, deci profită de calmul care se lasă peste multe planuri din viaţa ta. Dacă îţi permiţi o zi complet liberă, fără nici un fel de efort, ar fi în beneficiul tău pentru a-ţi reîncărca bateriile. Ai nevoie de odihnă şi ceva mai multă linişte!

Horoscop 28 iulie 2018 Săgetător

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, în care nimic nou nu mai apare, dar azi simţi o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, deşi te cam ia prin surprindere, pentru că erai obişnuit cu ritmul lent şi confortabil în care evoluau lucrurile.

Trebuie să te adaptezi din mers noutăţii apărute din senin. Poate efectele nu se vor arăta nici aici foarte repede, deci trebuie să ai răbdare până vei înţelege ce anume s-a schimbat, dar aştepţi cu interes să vezi ce se va întâmpla de acum înainte, pentru că simţeai nevoia unei guri de aer proaspăt. Rutina se instalase peste unele planuri şi chiar sperai ceva nou!

Horoscop 28 iulie 2018 Capricorn

Nimic nu te preocupă mai mult decât plăţile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o mulţime de facturi în acelaşi timp şi nu mai ştii cum să faci să le achiţi. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru că sunt mai multe deodată, se adună o sumă consistentă care te cam sperie.

Nu încerca să achiţi tot dintr-un foc, pentru că nu vei avea o sumă atât de mare la dispoziţie prea curând, dar ia-le pas cu pas, una câte una, până scapi de toate. Nu te aşeza pe toate teanc, pentru că te ia cu frisoane când vezi totalul tuturor acestor datorii, dar dacă le priveşti separat, parcă nu mai par de speriat!

Horoscop 28 iulie 2018 Vărsător

Nu da satisfacţie celor care sunt puşi pe harţă şi critică tot ce aud. Continuă ce ai început fără să ţii cont de multele oprelişti are vin de la oameni nervoşi şi irascibili din preajmă. Ba mai mult, ai să vezi că nervii acestora sunt exact motorul tău principal de energie: pentru a le arăta lor că eşti capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, devii mult mai concentrat pe scopul tău cel mare .

Te ambiţionezi şi vezi că ceea ce ar fi sunat ca un motiv de nemulţumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivaţia perfectă pentru a merge mai departe. Nu te supăra pe cei care te judecă, ci dimpotrivă: preia de la ei ceea ce te stimulează să devii mai bun!

Horoscop 28 iulie 2018 Pești

E o plăcere să îţi aduci aminte, din când în când, ce rol important au jucat alţii în viaţa ta. Vin şi astfel de momente de bilanţ când ai ocazia să-ţi arăţi recunoştinţa faţă de cei care te-au sprijinit când ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate şi cu iubire, pentru că eşti conştient că, fără intervenţiile lor, cândva, în momentele cheie ale existenţei tale, ai fi pierdut timp şi energie pentru a depăşi singur acele hopuri.

Ei au fost alături de tine cu un sfat sau cu o mână de ajutor şi ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua când te vei putea achita de aceste datorii, pentru că va exista şi un moment în care le poţi întoarce serviciile cu bucurie că poţi fi şi tu de ajutor în acelaşi mod .

Leave a Reply