10 de idei pentru un dormitor de lux.

Dormitorul este locul in care cel mai adesea ne regasim, ne relaxam si ne incarcam bateriile pentru o noua zi.

Am vazut de-a lungul timpului multe imagini cu dormitoare in diferite stiluri, culori, forme… Dar oare stim sa ne alegem designul ideal pentru dormitorul nostru?

Care este stilul care ni se potriveste? In dormitoarele prezentate mai jos exista o idee pentru fiecare…

1.

Un dormitor in care eleganta si rafinamentul clasic primeaza. Optiunea alegerii unui pat cu o tablie capitonata spectaculoasa si a unor tabureti cu forme rotunjite este completata perfect de baldachinul amplasat pe perete, deasupra patului.

2.

Liniile drepte accentuate de tapiserii clasice, foarte elegante, sunt evidentiate printr-o gama coloristica neutra in tonuri calde de crem. Elementele din lemn masiv in tonuri naturale accentueaza liniile clasice ale interiorului.

3.

Eleganta nuantelor de albastru este evidentiata si in acest dormitor. Capitonate cu tesaturi cu patternuri clasice piesele de mobilier sunt completate perfect de elementele inspirate din natura.

4.

Simplitatea liniilor pieselor de mobilier, finisajele de lemn natural, imbinate perfect cu nuantele albite, accentele minimaliste regasite in acest interior sunt perfect alese pentru a completa liniile si materialele folosite pentru realizarea tavanului.

5.

Mocheta cu textura fina si placuta in tonuri neutre, liniile drepte si minimaliste ale pieselor demobilier, accentele de culoare oferite de lemnul natural, sistemul de iluminat decorativ si tablourile spectaculoase, impreuna cu un mix de drapaje vaporoase sunt cheia succesului acestui dormitor minimalist.

6.

7.

Pentru cei ce iubesc stilul minimalist, aerisit si elegant in acelasi timp, o amenajare in tonuri deschise, cu piese de mobilier in linii drepte este solutia perfecta!

8.

Poezie, precizie, subtilitate, armonie, confort – reteta clasica a rafinamentului! Acestea sunt elementele ce definesc si acest dormitor, ce ofera atat finisaje moderne si spectaculoase, cat si forme blande si volume generoase.

9.

10.

Elementele elegante asigurate de profilele decorative ale peretilor, liniile curbate ale picioarelor pieselor de mobilier, tapiseriile si bancheta decorativa capitonate din piele sunt imbinate perfect cu finisajele lacuite lucios ale mobilierului, pentru a obtine un dormitor contemporan spectaculos.

Leave a Reply