Aceste 20 de obiecte îți vor proteja casa de rele și vor atrage energia pozitivă.

Există obiecte care sunt capabile să-ți protejeze casa, să-ți transforme locuința într-un cămin confortabil, plăcut și plin de putere.

De ce plin de putere? Pentru că astfel se stabilește schimbul de energie și se irosește minimum din ea; iar în rezultat vom primi mai multă energie și canalele noastre prin care trece energia se vor autocurăți și nu se vor mai bloca.

Iată câteva obiecte, care te vor ajuta să trăiești mai bine.

1. Cuarț sau cristal de stâncă – are o putere de reflecție excepțională, astfel dacă în casă este măcar un pic de energie pozitivă, cristalul o va reflecta și o va înmulți. El stă în fiecare casă ca o antenă și atrage emoțiile de bucurie, emoțiile pure și luminoase.

2. Față de masă albă – ca și flagul alb este simbolul împăcării. Acest articol trebuie să se găsească în fiecare casă, unde certurile și neînțelegerile vor fi mult mai puține.

3. Banii pe care neapărat trebuie să-i ai acasă – 33 de monede de cupru. Acest număr este simbolul succesului și norocului, el o să te ajute ca cei ai casei să câștige bine.

4. Inula – planta soarelui, care ajută împotriva multor boli și totul pentru că în ea este ascunsă energia soarelui. Această floare nu vindecă doar corpul, dar și sufletul.

5. Bol de lemn – el încarcă lumea înconjurătoare cu energie, pentru că păstrează căldura. El va aduce în casă bucurie și sănătate, ar fi bine să pui în bolul de lemn pâinea.

6. Lingură de argint – Este metalul lunii, iar folosind-o vei fi protejat de către aceasta de magia neagră.

7. Trandafir – floarea, care păstrează iubirea. Ea este binevenită, în deosebi pentru femeile care își doresc copii.

8. Acvariu – vasul cu apă, care strânge toată energia negativă ce atrage sărăcia.

9. Pană albă de la o pasăre acvatică – ea aduce fericirea în casă.

10. Piatră din râul copilăriei. Omul menține o legătură permanentă cu casa, mai ales cea în care s-a născut și a crescut. O piatră din apropierea casei părintești o să aducă energie pozitivă la locul actual de trai.

11. Ață roșie de lână – este un remediu minunat contra bolilor fizice și spirituale. Ea protejează și de magia neagră.

12. Mătură de mesteacăn – cel ce o are în casă și este prieten cu ea nu va ști de necazuri și pierderi.

13. Lumânare obișnuită din ceară naturală – ea purifică locuința și o umple cu energie creatoare.

14. Săpun natural – el nu doar curăță corpul, dar și sufletul.

15. Clopoței – încă din cele mai vechi timpuri, vracii puteau vindeca boli cu ajutorul clopoțeilor.

16. Bold – este un obiect al puterii. Forma acestuia este potrivită pentru transmiterea energiei dintr-un sistem în altul.

17. Mere – pomul de măr a apărut primul în viața omului ( Mărul lui Adam). Încă din cele mai vechi timpuri la nuntă li se ofereau tinerilor mere roșii. Ele sunt simbolul iubirii și bunăstării familiale.

18. Miere – este un apărător al casei. Pentru armonie și pace în famile, aceasta trebuie să fie mereu prezentă pe masă.

19. Ardei roșu – este o legumă ce deține o putere magică. Ea reînvie dragostea și pasiunea într-un cuplu.

20. Potcoavă – Dacă în casă sunt multe certuri și scandaluri, trebuie s-o pui cu capetele în jos. Dacă în casă există înțelegere și vrei să menții această armonie, pune-o cu capetele în sus.

Leave a Reply