Cele mai frumoase idei de tatuaje pentru părinți.

Odată ce devenim părinți, viața noastră se va schimba în mod radical, pentru totdeauna. Acesta este motivul pentru care, la un moment dat, putem decide să celebrăm bucuria de a fi mereu alături de micuții noștri într-o modalitate mai inedită. Una dintre ele este purtarea unor tatuaje.

1.

2.3.4.5.6.7.8.9.

10.

Pe de o parte, ele pot ascunde tot felul de simboluri, cele mai multe dintre ele legate tocmai de relația cu copilul nostru, de legătura indisolubilă ce s-a creat între noi. Pe de altă parte, tatuajele noastre pot fi mai simple, dar pot exprima la fel de mult bucuria de a ne simți copilul mereu aproape. Iată de ce, în articolul de mai jos veți găsi o serie de idei de tatuaje pentru părinți, potrivite atât pentru mămici, cât și pentru tătici. Odată ce le aveți pe piele, cu siguranță că vă veți simți ca și cum ați avea o parte din copilul vostru în fiecare clipă a vieții. Așa că nu mai stați pe gânduri și îndrăzniți să vă faceți un tatuaj despre care credeți că poate reprezenta cel mai bine relația cu copilul vostru!

11.

12.13.

14.15.16.17.

18.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina Tatuaje!

Leave a Reply