Horoscop: Septembrie aduce un nou început pentru fiecare zodie!

Luna septembrie înseamnă un nou început pentru fiecare zodie, dar şi consolidarea relaţiilor de cuplu sau a carierei.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru prima lună a toamnei.

BERBEC.

Berbecii au parte de foarte multe elemente care croiesc destinul. Mercurul este primul pe lista de priorităţi şi activează discuţiile de suflet cu partenerul de viaţă.

TAUR.

Taurii sunt norocoşi începând cu data de 6 septembrie, când Venus intră în casa a cincea a horoscopului general, unde discutăm de afecţiuni, sentimente, iubire, emoţii şi unde este şi casa copiilor şi relaţiile cu care Taurii le stabilesc cu cei mici.

GEMENI.

Din data de 2 septembrie, Gemenii au parte de un aspect mult mai bun decât cel anterior. Mercur intră în constelaţia Balanţei, unde se sinte foarte bine.

RAC.

Familiştii din această zodie au parte de implicare afectivă în exces în această lună.

Aspectele astrale îi fac pe Raci să fie mult mai implicaţi şi atenţi la detalii. De asemenea, vor fi ceva mai greu de mulţumit pentru că ei îşi doresc ca totul să iasă perfect.

LEU.

Leii au parte de mare noroc în luna septembrie. Dacă au un vis mai vechi, cum ar fi achiziţia unui bun de valoare, vor avea noroc pentru că de unde nu cade, pică.

FECIOARĂ.

Fecioarele sunt răsfăţatele soarelui şi ale zodiacului în sensul bun.

Soarele dă întotdeauna o energie pozitivă, dă vitalitate, aduce oportunităţi şi şanse.

BALANŢĂ.

Balanţele primesc vizita lui Mercur, iar Venus va intra în a 12-a casă, a duşmanilor, ceea ce aduce o condiţie benefică, creează un cadru armonios atât la locul de muncă, cât şi în plan social.

SCORPION.

Scorpionii sunt foarte atenţi la detalii până în data de 14 septembrie. Nu suportă nici măcar o critică, deci atenţie mare de tot. Ştiu ce vor, iniţiază proiecte şi nu se lasă până nu finalizează proiectele respective.

SĂGETĂTOR.

Acestor nativi destinul le surâde după data de 14 septembrie şi vor arăta o atitudine de luptător instinctiv.

CAPRICORN.

Capricornii sunt într-o perioadă bună de acalmie, în care atenţia se îndreaptă către latura spirituală şi către studii. Discutăm de o lună în care lumina interioară îi poate pune pe aceştia într-o ipostază interesantă.

VĂRSĂTOR.

Aceşti nativi sunt concentraţi pe carieră sau menţinerea poziţiei sociale. Este şi un punct forte în cazul Vărsătorilor care au evoluat bine şi care nu au lăsat lucrurile la voia întâmplării.

PEŞTI.

Amprenta lunii dată acestor nativi este dată de căsătorie, elementul de bază este cel dat de relaţia matrimonială. Unii Peşti se vor simţi răsfăţaţi în relaţia de cuplu, se vor gândi dacă nu sunt căsătoriţi să treacă la o etapă superioară, să se mute, să-şi asume responsabilităţi în relaţia cu partenerul de suflet.

Leave a Reply