Tunsorile Bob, sunt absolut senzaționale!

Tunsorile bob sunt absolut senzaționale, întrucât îți schimbă radical lookul și îți permit să realizezi o mulțime de coafuri.

Lung, scurt, cu breton asimetric, cu breton drept sau fără breton, bobul a devenit una dintre cele mai apreciate tunsori din lume.

Bobul este sofisticat, modern, stilat si este una dintre puținele tunsori care se potrivesc cu orice formă a feței.

în momentul în care vrei să-ți schimbi tunsoarea, este recomandat să ții cont de forma feței, altfel este posibil să nu te avantajeze și să nu îți evidențieze trăsăturile. Dimpotrivă, ar putea chiar să-ți accentueze micile imperfecțiuni.

Nelimitatele coafuri ce pornesc de la această formă, aparet simplă. și-au păstrat locul binemeritat în rândul celor mai populare și versatile stiluri din lume.

Tunsorile bob sunt printre cele mai cerute în rândul femeilor moderne, având în vedere că apariția lor a coincis cu schimbarea situației sociale pentru femeile implicate în primul Război Mondial. Din considerente practice, tunsoarea considerată până atunci “nerespectabilă”, a devenit o emblemă a emancipării femeilor de pretutindeni.

Scurtă istorie:

  • A fost inventat în Franța, în anul 1909, de către stilistul Antoine de Paris.
  • În 1915 a fost introdus în lumea fashion de către Irene Castle, tunsoarea bob a fost apoi popularizată de către celebrități ale micului ecran, Collen Moore și Louise Brooks, femei tinere și independente, ce se mândreau cu stilul lor original.
  • 1960 – vizionarul stilist Vidal Sassoon reinventează și cosmetizează această tunsoare, conferindu-i structura geometrică, linia simplă și clară.

Vrei să-ți surprinzi prietenii cu o tunsoare bob perfectă, dar nu știi ce model sa alegi? Iată câteva sugestii care te-ar putea ajuta să ai cel mai cool bob, potrivit formei feței.

1.

 

 

2.

 

 

3.

 

 

4.

 

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

11.

 

12.

 

13.

 

14.

 

15.

 

16.

Leave a Reply